DBB, ‘Hentbolda varım’ diyor

DBB, ‘Hentbolda varım’ diyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Hentbol Erkek Takımı, 2. Lig resmi müsabakalarında oynandığı 6 maçtan da galip ayrıldı.

TİGRİS HABER - Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan DBB Spor Erkek Hentbol Takımı, resmi müsabakalarda zaferlerine devam ediyor. DBB Hentbol Takımı, son olarak Van Büyükşehir Belediyesi Hentbol Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Kayapınar İlçesi’nde Şehit Polis Gülser Spor Salonu’nda oynanan müsabakada, DBB Hentbol Takımı maçın başından sonuna kadar verdiği mücadele sonucunda rakibi Van Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımını 55-27 yenerek grup maçlarında mağlubiyet almadan yoluna devam etti.

buyuksehir-hentbol-1.jpgResmi müsabakalarında 6’da 6 yapan DBB Hentbol Takımı grubu lider olarak tamamladı. 1 aylık ara sonrası 3. devresi başlayacak olan 2. Lig Hentbol Erkekler F Grubunda 4 takım tekrar mücadele verecek. 3 devreli lig usulüne göre oynanan hentbol müsabakaları çift devre maçları oynanacak.

DBB Erkek Hentbol Takımı; zorlu fikstür mücadeleleri sonucunda Türkiye 1. Ligi’ne yükselmek için hazırlıklarına tekrardan başlayacak. (Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.