‘DEAŞ'ın lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi etkisiz hale getirildi’

‘DEAŞ'ın lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi etkisiz hale getirildi’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında MİT'in DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Türk, ATV Avrupa, Euro D, Euro Star, Kanal 7 Avrupa ortak canlı yayınına katıldı.

Burada sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Erdoğan, "MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi kod adlı şahsı uzun zamandır takip ediyordu, dün Suriye'deki operasyonla etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.

Ellerindeki son anketlere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: "Gayet iyiyim. Zaten o günden sonra ben meydanlarda programlarımı yaptım. Bunlardan en önemlisi Ankara programıydı.

Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum. Oy kullanma süreci sıkıntısız devam ediyor. Türkiye'de oy ve sandık güvenliği noktasında ne yapılıyorsa yurt dışındaki seçimlerde de aynısını yapıyoruz.

Lehte bir havayı anketlerde de görüyoruz. Gerek cumhurbaşkanlığında gerek Cumhur İttifakı olarak güzel bir tablo şu anda önümüzde.

MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi kod adlı şahsı uzun zamandır takip ediyordu, dün Suriye'deki operasyonla etkisiz hale getirildi." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.