DEDAŞ Diyarbakır esnafını mağdur etti

DEDAŞ Diyarbakır esnafını mağdur etti
DEDAŞ güç aşımını gerekçe gösterip Diyarbakır’ın birçok yerinde elektrikleri kesti. Mağdur olan esnaf DEDAŞ’ı binasına gitti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır ve bölgedeki uygulamaları ile gündemden düşmeyen DEDAŞ’ın bakım onarım çalışmaları esnafı mağdur etti. Edinilen bilgilere göre, DEDAŞ sabah saatlerinde kentin birçok noktasında güç aşımını gerekçe gösterip elektrikleri kesti. Bilgi verilmeden yapılan kesinti nedeniyle esnaflar mağdur oldu. Uzun süre elektriklerin gelmesini bekleyen esnaf soluğu DEDAŞ’da aldı. Onlarca esnaf sorunun çözümü için DEDAŞ’ın Şanlıurfa yolu üzerindeki ana binasına giderek yetkililerle görüştü.

Esnaf bilgilendirilmeden kesinti yapıldı

Görüşmeye katılan esnaflardan Devrim Çakmakçı, “Gaziler’de tekstil atölyem var. Sabah 09. 00’da elektriklerimiz gitti. Uzun süre enerji verilmediği için maddi ve manevi olarak mağdur edildik. Çözüm bulamayınca esnaflarla birlikte DEDAŞ’a gittik. Güç aşımı nedeniyle elektriklerimizin kesildiği belirtildi. Projeyi yenilememiz gerektiğini söylediler, aksi halde kesintilerin yeniden olabileceğini dile getirdiler. Bu uygulamadan birçok esnafın haberi yok. Madem kesinti olacak önceden esnaf uyarılmalıydı” tepkisinde bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.