DEDAŞ mı, Diyar Gaz mı?

DEDAŞ mı, Diyar Gaz mı?
Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi sakinlerinin doğalgaz hattı çalındı. Mağduriyetlerini dile getiren vatandaşlar, ilgili kurumlardan destek alamadıklarını söyleyerek bu kurumlardan şikâyetçi olacaklarını ifade ettiler.

Tigris Haber

TİGRİS HABER - Doğalgaz toprak hattı kabloları çalınan bina sakinleri, Diyargaz’ı arayarak binanın doğalgaz hattını tekrar bağlanmasını istediler, bunun üzerine gelen Diyargaz ekipleri binada kaçak olduğunu belirterek DEDAŞ’ı aramalarını ve kaçağı tespit etmelerini söyledi. DEDAŞ’ı arayan bina sakinlerinden Mehmet Ali Münir Alioğlu ise, DEDAŞ’ın ise kendilerine Diyar Gaz’ı aramalarını tavsiye ettiğini söyledi.

Alioğlu:“13. 12. 2022 tarihinde belirsiz kişiler tarafında binamızın doğal gaz hattı topraklama kabloları çalındı. Bizde 112’yi arayarak olayı polislere bildirdik, polis ekipleri olay yerine geldiler, yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Biz de bina sakinleri olarak çalınan kabloları kendi imkânlarımızla hal ettik ve Diyargaz’ı aradık. Diyar Gaz ekipleri gelip binanın içinde kaçak olduğunu DEDAŞ’ı aramamızı söylediler. DEDAŞ’ı aradık. Bunun üzerine DEDAŞ da Diyar Gaz’ı arayın dedi. Biz hangisini aradıysak diğerine yönlendirdiler. 24 daireyiz, 3 gündür gazımızı kesmişler, binamızda bir sıkıntı olursa hem DEDAŞ hem Diyar Gaz’dan şikâyetçi olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.