DEDAŞ’ın yeni sistemi mağduriyet nedeni

DEDAŞ’ın yeni sistemi mağduriyet nedeni
Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), yeni ödeme sistemine geçince Diyarbakır’da faturalarını yatırmak isteyen onlarca vatandaş mağdur oldu.

TİGRİS HABER - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), yeni bir uygulamaya geçti. Ödeme sistemlerinin değiştiği uygulamada aksamalar yaşanınca onlarca vatandaş günlerce faturalarını yatıramadı. Haber merkezimize konuyu bildiren vatandaşlar, kendilerine net bir bilginin verilmediğini, günlerce faturalarını yatırmak için güneşte beklediklerini söyledi.

“DEDAŞ her gün farklı felaketler sarıyor başımıza”

Mağdur bırakıldıklarını belirten bir vatandaş: “Bu durumdan hiç kimsenin haberi yok. Valiliğe bildirdik haberimiz yok dedi. Belediyeye söyledik bilmiyoruz dediler. Burada vatandaşlar mağdur ediliyor. Artık görsünler. Günlerdir bir faturayı yatıramadık, paramızla rezil oluyoruz. Lütfen acilen bu sorun çözülsün. DEDAŞ her gün farklı felaketler sarıyor başımıza, yeter artık” diye konuşu.

Öte yandan, vatandaşın şikâyetine konu olan yeni ödeme sistemi ile ilgili görüş almak için aradığımız DEDAŞ yetkililerine ulaşamadık. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum