Kaldırımlar yazboz tahtası!

Kaldırımlar yazboz tahtası!
DEDAŞ, Kayapınar ilçesinde elektrik kablolarını yer altına aldıktan sonra kazdığı kaldırımları onarmayarak kaderine terk etti. Vatandaşlar, evlerinin ve işyerlerinin toz toprak içinde kaldığını belirterek kaldırım taşlarının döşenmesini istedi.

TİGRİS HABER - DEDAŞ, yaklaşık iki ay önce Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde elektrik kablolarını yer altına almak için çalışma başlattı. Musa Anter, Yılmaz Güney Caddesi ve çevresindeki sokaklarda kaldırımlar sökülerek elektrik kabloları yer altına döşendi. Fakat çalışmalar tamamlandıktan sonra kazılan kaldırımlar onarılmayarak üzeri beyaz kumlarla örtüldü.  İnşaat alanının içinden geçer gibi işyerlerine, evlerine giden vatandaşlar, evlerinin ve işyerlerinin toz toprak içinde kaldığını söyleyerek kaldırım taşlarının bir an önce döşenmesini istedi.

DEDAŞ-Belediye protokolü

DEDAŞ ile Belediye arasındaki protokolün uygulanmaması vatandaşları mağdur ediyor. Kaldırımların yeniden eski haline dönüştürülmesi için DEDAŞ ile Belediye arasında protokol söz konusu olmasına rağmen, belediye açılan kanalları kapatmakta gecikiyor. DEDAŞ yetkilileri, kapatma işinden kendilerinin sorumlu olmadığını, bu konuda belediye ile protokol yaptıklarını belirtiyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum