Deli mi, Yoksa numaramı yapıyor ?

Deli mi,  Yoksa numaramı yapıyor ?
Eşini elektrik vererek öldürdüğü iddia edilen Veysi Turan savcılıktaki ifadesinde, akıl hastası olmadığını savundu

Sanık Turan:"Akıl hastalığım yoktur ama ara sıra içimde birşeylerin kıpırdadığını hissediyorum, sanırım cinler bana musallat oldu"

 

Diyarbakır - Diyarbakır'da eşi Mübarek Turan'ı uyurken elektrik vererek öldürdüğü iddiasıyla çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Veysi Turan, savcılıktaki ifadesinde, akıl hastası olmadığını savundu.

Uyuduğu esnada eşini, vücuduna üçlü prizin kablosunu dolayıp elektrik vererek öldürdüğü iddia edilen Turan hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.Olayın ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan cinayet zanlısı Turan ifadesinde, akıl hastası olmadığını belirterek, cinayette kullandığı elektirik geçirmeyen eldiven, üçlü priz ve tornavidayı olayı gerçekleştirmek için satın aldığını söyledi.

Cinayet öncesi içinde manevi fısıltılar duyduğunu ve kendisine söylenen şeyleri hatırlamadığını iddia eden Turan,  "Akıl hastalığım yoktur ama ara sıra içimde bir şeylerin kıpırdadığını hissediyorum, sanırım cinler bana musallat oldu" dedi.Turan ifadelerinde, maktu Mübarek'in 5 yıldır resmi nikahlı eşi olduğunu belirterek, şu ifadelerde bulundu:"Ciddi ailevi bir sorunumuz yoktu. Arada ailevi sorunlarımız oluyordu. Eşimle ilgili namus meselesi yoktur. Eşim doğum yaptığı için kayınvalidem ve baldızım da bize gelmişti. Onlar gittikten sonra eşim ve iki çocuğumla kaldık. Bir süre sonra eşim kanepede uyudu. Arada bir kalkar bebeği emzirirdi. Bir ara içimde manevi fısıltılar duydum. Birileri bana bir şey söyledi. Ancak ne söylediğini hatırlamıyorum. Benim herhangi bir akıl hastalığım yoktur. Ancak ara sıra içimde bir şeylerin kıpırdadığını hissediyorum. Sanırım cinler bana musallat oluyordu. Cinayette kullandığım elektrik geçirmeyen eldiven, üçlü priz ve tornavidayı olay öncesi gündüz satın almıştım. Bu eşyaları kendi irademle almadım. Birileri beni yönlendirdi. Birileri derken, insanlardan bahsetmiyorum. Herhangi bir suç ortağım yoktur."

 Psikiyatri k tedavi olmak istiyorum

Daha önce de bazen aniden sinirlendiğini ve psikiyatri k tedavi olmak istediğini belirten Turan şöyle dedi:"Olay saatinden daha önce evde bulunan ve aynı gün gündüz aldığım üçlü prizin uçlarını kontrol kalemi ile açtım. Üçlü prizi fişe taktım. Prizin açık uçlarını uyumakta olan eşimin sağ ve sol yanaklarına temas ettirdim. Elektrik geçirmeyen eldivenler de o sırada elimde bulunuyordu. Eşim şok haline girdiğinde elimle ağzını kapattım. Sonra hareketsiz kaldığını görünce üst katımızda oturan abimi aradım. Abim gelip eşime baktığında öldüğünü söyledi. Herhangi bir suç ortağım yoktur. Yaptığımdan pişmanım, ceza ehliyetimin tespitini istiyorum."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.