DEM Parti aday adayı Kandemir’den şaibe iddiası!

DEM Parti aday adayı Kandemir’den şaibe iddiası!
DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan aday adayı Garip Kandemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; “Şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yapmayı seçim sonrasına erteledim” dedi.

TİGRİS HABER - DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayını belirlemek için ikinci tur eğilim yoklaması düzenledi. Sabah saatlerinde başlayan eğilim yoklaması, 17.00’da sona erdi.

Eğilim yoklamasında erkek aday adayları arasından en çok oyu alan Garip Kandemir, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

img-20240123-wa0013.jpg

Kandemir şu ifadeleri kullandı: “Partimizin bugün demokratik bir seçim amacıyla yapmış olduğu ve devam etmekte olan ön seçim çalışmalarına gölge ve şaibe düşürmek amacıyla şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yapmayı seçim sonrasına erteledim. Başta annelerimizin yüreğine, ailelerimizin, delegasyon ve partimizin demokratik şölen için vermiş olduğu emeğe, ilkelere ve değerlerimize bağlılık ve prensip olarak doğru bulmadığım için seçimden sonra gerekli açıklamayı yapacağım." (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum