DEM Parti detayı: Meclis'te Erdoğan siyasi parti liderleriyle toplantı yaptı

DEM Parti detayı: Meclis'te Erdoğan siyasi parti liderleriyle toplantı yaptı
TBMM'nin yeni yasama yılının açılışı nedeniyle Genel Kurul'da özel bir oturum düzenlendi.

TİGRİS HABER - TBMM'nin yeni yasama yılının açılışı nedeniyle Genel Kurul'da özel bir oturum düzenlendi. Ana muhalefet partisi CHP' 'meşruiyet' tartışmalarına dikkat çekerek Erdoğan'ın katılacağı törende bulunmamayı tercih etti.

CHP'nin bu protestosuna EMEP ve TİP milletvekilleri de destek verdi.

Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açılış konuşmasının ardından muhalefet sıralarına yönelerek, oturuma katılan DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğlulları, Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ile tokalaştı.

Erdoğan, daha sonra Numan Kurtulmuş ile Başkanlık Divanı Toplantı Salonu'na geçti.

Genel Kurul'da oturumun tamamlanmasının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Şeref Holü'ndeki Genel Kurul girişinden Başkanlık Divanı toplantı salonuna geldi.

Bahçeli salona girdikten bir süre sonra DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İmralı Heyeti Üyesi Van Milletvekili Pervin Buldan, Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit de kapıdan giriş yaptı.

Yaklaşık 10 dakika sonra İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da yanında kurmaylarıyla gelerek toplantıya katıldı.

Dervişoğlu'nun ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da içeri girdi.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.