DEM Parti "Süreç Koordinasyonu" Meclis’te toplandı

DEM Parti "Süreç Koordinasyonu" Meclis’te toplandı
DEM Parti’nin süreci takip eden koordinasyonu, Eş Genel Başkanların başkanlığında Meclis’te bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) Barış ve Demokratik Toplum Süreci kapsamında Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu sonrasında kurduğu koordinasyonun üyeleri, Meclis’te bir araya geldi.

DEM Parti, komisyonun kurulması sonrasında süreci ve komisyonun çalışmalarını takip etmek ve değerlendirmek üzere partinin Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın içinde yer aldığı bir koordinasyon kurdu.

Süreci ve komisyon çalışmalarını takip eden ve belli aralıklar ile değerlendiren koordinasyon, komisyonun Abdullah Öcalan’ı ziyaret etmeyi görüşmek üzere yapacağı toplantı öncesi Meclis’te bir araya geldi.

Koordinasyon toplantısına her iki Eş Genel Başkan, DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Mithat Sancar, Meclis Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ile Sezai Temelli, siyasetçi Gülten Kışanak ve partinin diğer kurullarında yer alan pek çok isim katıldı.

Kaynak:Mezopotamya Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.