Demir Hotel’den örnek davranış

Demir Hotel’den örnek davranış
Diyarbakır'ın en eski otellerinden biri olan Demir Hotel, korona ile mücadele eden sağlıkçılara gönüllü olarak hizmet etmeye hazır olduklarını açıkladı.

Diyarbakır’ın eski otellerinden biri olan Demir Hotel örnek bir davranış sergiledi. Demir Hotel, koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına kapılarını ücretsiz açtığını duyurarak Diyarbakır’da bir ilke imza attı. Demir Hotel’in resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

 “Şuanda içinde bulunduğumuz Olağanüstü şartlar karşısında Halkımızın hayatı söz konusu olduğu corona virüs salgınına karşı mücadele eden değerli Sağlıkçılarımıza gönüllü olarak hizmet vermeye hazırız. Kapımız açık. Sevgiler/Saygılar.”

 ‘Desteğin en büyüğünü sağlık çalışanları hak ediyor’

Demir Hotel’in sahibi ve DİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Cantürk, “Bizim şuanda yapabileceğimiz evde kalmak ve elimizdeki imkanları birbirimize destek olarak sunmaktır. Desteğin en büyüğünü, Koronavirüse karşı halkımız için hayatlarını ortaya koyarak büyük fedakarlık örneği gösteren sağlık çalışanlarımız hak ediyor. Bu çerçevede bizler de otelimizin kapılarınızı sağlık çalışanlarımıza açtık. Onlara hizmet etmekten şeref duyacağız” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.