Demirtaş'tan Soylu'ya: Karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı?

Demirtaş'tan Soylu'ya: Karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı?
Demirtaş, Mersin'deki saldırıyı kınadığı mesajına yönelik tweet atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi: "Hayrola Kirli? Karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı?"

TİGRİS HABER - HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin'deki polisevine yapılan saldırıya ilişkin yayınladığı mesaj üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya cevap verdi.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, Mersin’deki terör saldırısını kınayan bir mesaj yayınladı. Twitter hesabından yayınladığı mesajında saldırıyı kınayan Demirtaş, “Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız, demokratik siyasette ısrarcı olacağız" dedi.

Soylu: Katil Demirtaş

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''KATİL DEMİRTAŞ! Daha geçen hafta teröristbaşını öven, 6-8 Ekim'in faili, cezaevinden Mersin’deki 'silahlı saldırıyı'(!) kınamış... O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK'yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır'' diye yazdı.

‘Hayrola kirli?'

Selahattin Demirtaş, kısa bir süre sonra Soylu'ya yanıt verdi.

Soylu'nun paylaşımını alıntılayan Demirtaş, ''Hayrola Kirli? Ellerini ovuşturup beklerken karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı? O yüzden mi bu kadar öfkelisin? Size rağmen bu ülkeye barışı, huzuru, kardeşliği getireceğiz. Beni, etrafındaki çakallarla karıştırma Kirli. Aslan, yattığı yerden belli olur'' ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın bu cevabının ardından Soylu bir başka paylaşım yaptı. Soylu, Demirtaş'ın paylaşımını alıntılayarak şunları yazdı:

"Bunun gibilerin sırtı hapishane duvarlarına dayandıkça annelerin çocukları dağa gitmiyor, Tendürek, Amanoslar, Çemçe-Madur, tüm dağlar çiyanlardan temizlendikçe gençler, geleceğe umutla bakıyor Yakında Kandil'deki PKK Yöneticisi kardeşi SARI TORBAYA girdiğinde aynı mesajı bekleriz." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.