Deniz Naki’nin babası konuştu: Adalet yerini bulacak

Deniz Naki’nin babası konuştu: Adalet yerini bulacak
Almanya’da ‘suç örgütü’ kurduğu iddiasıyla 6 aydan bu yana tutuklu bulunan Deniz Naki’nin babası Hasan Naki, “Oğlumun suç örgütü kurduğu iddiası doğru değil. Er ya da geç adalet yerini bulacak” dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da uzun süre forma giyen eski oyuncu Deniz Naki’nin Almanya’da 6 aydan bu yana tutuklu olduğu ortaya çıkmıştı. Naki'ye şantaj ve uyuşturucu ticareti suçlaması yöneltiliyor. Naki’nin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Duruşma öncesi Deniz Naki’nin babası Hasan Naki oğlunun tutuklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu

Oğlum inşaat işleri ile uğraşıyor

Oğlunun tutuklanmasına neden olan iddiaları cevaplayan Baba Naki,”Deniz Naki Türkiye’den Almanya’ya döndükten sonra birlikte yaşamaya başladık. Geldikten sonra benle birlikte inşaat işleriyle uğraşıyordu. Başka da birşeyle uğraşmıyordu. Üç arkadaşı ile birlikte İsveç’e giderken yolda arama yapılıyor. Polis Naki’nin iki arkadaşını bırakıyor. Ancak Naki’nin adres beyanı olmadığı için gözaltına alınıyor. Bizede adres beyanı olmadığı için tutuklandığı söylendi. Bu gelişme üzerine avukatı ile görüştük, 2-3 hafta içinde çıkacağını söyledi. Avukatta ikamet adresinden dolayı tutuklandığını söyledi. Naki’ye yöneltilen suçlamaları bizde basından öğrendik” şeklinde konuştu.

Adalet yerini bulacak

Mahkeme’nin Naki’ye yönelik suç örgütü kurma iddialarını değerlendiren baba Naki, “Deniz’in öyle bir durumu olamaz. Bu iddialar kurşun gibi geliyor. Deniz’in örgütlü bir suç şebekesi ile alakıs yok. Deniz’in böyle birşeye ihtiyacı da yok. Deniz’in avukatı bu asılsız iddialara ilişkin açıklama yapacak. Deniz demokrat ve halkının yanında olmak isteyen biri. Herhangi bir belge olmadan kamuoyu önünde Deniz’i bu şekilde yansıtmak doğru değil. Bunlar bizim içimizi acıtıyor. Deniz’in ekonomik durumu iyi, herhangi bir ihtiyacı da yok. Neden böyle bir örgüt kursun ki. 6 aydır içerde ve bunun nedenini avukatları bile bilmiyor. Benim oğlumun mafyacılık ve örgüt kurma ile bir ilişkisi olamaz. Biz ömrümüzü bunlarla mücadele etmekle geçirdik. Kafamızda farklı şeyler geliyor. Herşeyin bir bedeli var. Adalet yerini bulacak. Bunu en kısa zamanda göreceğiz. Ama bu iftirayı atanlar bedelini ödemeli” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum