Depremzedeler Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’ne sığındı

Depremzedeler Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’ne sığındı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yer alan Körhat Mahallesinde depremde ağır hasar gören binanın çevresindeki evlerde yaşayan 15 aile evlerini terk ederek Meteoroloji Bölge Müdürlüğü binasına sığındı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın eski Bağlar bölgesinde yüzlerce bina, yapı ve ev depremde hasar görürken, hasarlı binaların çevresinde yaşayanlar da yıkılma tehlikesinden dolayı evlerine girmek istemiyor. Körhat Mahallesinde Elif apartmanı depremde ağır hasar gördü. Boşaltılan binanın çevresinde bulunan yapılarda ikamet edenler de evlerini terk etti. Çevrede bulunan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü binasına yerleşen 15 aile günlerdir burada kalıyor. Yandaki Elif apartmanı ağır hasarlı ve yıkılma tehlikesi geçirdiği için bu durumdan kendi evlerinin de etkilenebileceği endişesini taşıdıklarını belirten ailelerin güvenilir yere taşınmak istiyor.

Sığındıkları Meteoroloji Bölge Müdürlüğü binasından çıkmak istemeyen depremzedeler, ikna girişimnde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile görüştü. (İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.