Derbide gülen taraf Dicle Gençlikspor oldu

Derbide gülen taraf Dicle Gençlikspor oldu
Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Dicle Gençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Adaletspor’u 3-2 yenerek zirvedeki yerine korudu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Dicle Gençlikspor kendi saha ve seyircisi önünde Adaletspor’u 3-2 yenerek zirvedeki yerine korudu. Galibiyet nedeniyle oyuncularını kutlayan Kulüp Başkanı Cengiz Ayna, sezon sonunda kupayı kaldıracaklarını söyledi.

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Dicle Gençlikspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Adaletspor ile karşılaştı. İlçe stadyumunda oynanan karşılaşmayı Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, Adaletspor Kulüp Başkanı Metin Özkan ve çok sayıda taraftar izledi. Ligin namaglup iki takımının mücadelesini Dicle Gençlikspor kazandı. Bu galibiyetle puanını 23’e çıkaran Dicle Gençlikspor zirvedeki yerini korudu.

Ayna: Oyuncularımızı kutluyorum

Galibiyet nedeniyle oyuncularını kutlayan Dicle Gençlikspor Kulüp Başkanı Cengiz Ayna, takımın başarısında, yönetimde yer alan isimlerin, teknik kadronun ve futbolcularının payının büyük olduğunu belitti.

Cengiz Ayna şunları söyledi, “Gençliği ve sporu önemsiyoruz. Memleketim olan Dicle ilçesinde spordaki başarı çıtasının yükselmesi için ahde vefa çerçevesinde, biz de böyle bir sorumluluğu üstlendik. Bizleri mahcup etmeyen ve galibiyetleriyle Dicle Gençlikspor’u lider yapan teknik kadromuza, futbolcularımıza özellikle teşekkür ediyorum. Takımımızın başarısında memnunuz. Dicle Gençlikspor’da emekleri ve destekleri olan Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören’e, kulüp yönetimindeki arkadaşlarımıza, taraftarlarımıza, esnaflarımıza ve ilgili herkese ayrıca teşekkür ederim. Dicle Gençlikspor Başkanı olarak her zaman takımımızın yanındayım. Taraftarlarımızı, oynayacağımız tüm maçları izlemeye davet ediyorum. Hedefimiz ligde şampiyon olarak sezon sonunda birincilik kupasını kazanmaktır” dedi.

Maçta kadın hakem görev aldı

Öte yandan karşılaşmada bir ilk yaşandı. Maçın yardımcı hakemlik görevini Cansel Karaman yaptı. Karaman hakem olmak isteyen kadınlar için örnek profil çiziyor. Başarılı kadın Hakem Cansu Karaman, Dicle Üniversitesi BESYO mezunu ve 4 yıldır aktif olarak maçlarda yardımcı hakem olarak görev alıyor.

Dicle Gençlikspor önümüzdeki hafta Şeyh Şamil Gençlikspor ile karşılaşacak. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.