Dermanbaba pankartlarının indirilmesine tepkili

Dermanbaba pankartlarının indirilmesine tepkili
Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi adayı Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, tanıtım kapsamında ilçeye 27 pankart astırdı.

DİYARBAKIR  - Asılan pankartlardan Ofis semtinde bulunan iki tanesi kimliği belirsiz kişiler tarafından indirilerek yırtıldı. 'En iyi Yenişehir için en iyi derman' sloganıyla çalışmalarını sürdüren Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çalışmaları kapsamında Yenişehir'e 27 adet pankart asan Dermanbaba'nın pankartlarına saldırılar başladı. Ofis semtinde bulunan pankartlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıyı kınayan Yılmaz Acu yaşanan bu saldırılara tepki gösterdi. Yırtılan pankartların henüz ücretini bile ödemediğini belirten Acu, "Halktan aldığım güç ile adaylık başvurusunda bulundum. Yenişehir ilçeme daha iyi hizmet etmek amacıyla bu yola baş koydum. Kimseden herhangi bir desteğim yok, kendi imkanlarımla tanıtımımı yapmaya çalışıyorum. 27 adet pankartı borç ile hazırlattım, bunları Yenişehir'in çeşitli yerlerine astırdım ancak Ofis semtinde bazı kendini bilmezler astırdığım pankartları indirip yırtmış. Bu durum beni derinden üzdü. Önümüzdeki günlerde savcılığa suç duyurunda bulunacağım. Bunları yapanlar gereken cezayı alacaklar" diye konuştu.

Pankartlarında ‘Şampiyonluk yolunda Diyarbakırspor’a başarılar dilerim’ notunu ekleyen Dermanbaba, hiçbir partinin pankartında bunun olmadığını, Diyarbakırspor’a olan bağlılığından dolayı bu sloganı yazdırdığını söyledi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.