DEVA’dan köylere kitap desteği

DEVA’dan köylere kitap desteği
DEVA Partisi Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyesi Devran Sinanoğlu'nun geçen yıl başlatmış olduğu "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere kültür kitapları desteği devam ediyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır 'da 100 köy okulunda kütüphanelerin kurulmasına ve 100 bin kitabın kazandırılmasında katkıda bulunan yazar Devran Sinanoğlu'nun projesi şuana kadar Muş/Malazgirt, Ağrı/Doğubeyazıt, Şanlıurfa/Siverek, Erzurum/Yakutiye, Batman/Merkez, Mardin/Derik, Şırnak/Merkez, Rize/ Ardeşen, Bingöl/Merkez, Elazığ/Merkez, Van/Erciş ve Diyarbakır olmak üzere12 şehirde hayat geçirildi.

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak; anne, baba ve öğretmenlere çocuklar için kitap seçme imkânı sağlamak için, 09-15 Kasım 2022 tarihleri arasında “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” kutlanıyor.

"Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" projesi kapsamında, kitap sevgisini çocuklara aşılamak için 09-15 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" nedeniyle DEVA Partisinin Genel Başkan Yardımcıları Sanem Oktar ve Hasan Karal Güneydoğu'daki dezavantajlı öğrencilere kitap gönderdi.

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Politika Başkanı Sanem Oktar Şırnak/Merkez okuluna öykü ve masal kitapları gönderirken, Sivil Toplum İlişkileri Politika Başkanı Hasan Karal ise, Mardin'in Derik ilçesindeki okula roman, araştırma ve deneme türünden kitaplar gönderdi. (Haber Merkezi)

deva-kitap-1-copy-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.