Devlet Personeli Alımı Yapılacak!

Devlet Personeli Alımı Yapılacak!
Devlet kurumuna ilk defa atanmak üzere 3 farklı branşta olmam üzere güncel memur alımı başvuruları alınacak. Kadrolu devlet personeli alımına dair tüm detaylar bu yazımızda.

TİGRİS HABER - Kamu kurumu bünyesinde kadrolu 7. Derece GİH ve TH sınıfı memur alımı başvuruları alınacak. Alaplı Belediye Başkanlığı tarafından kadrolu devlet personeli alımı başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli süreç ve tüm detaylar.

Memur alımı şartları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak gerekiyor. Ayrıca T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor. Ayrıca tüm ünvanlarda KPSS en az 75 puan şartı var.

Devlet personeli alımı nitelikleri nelerdir?

Mühendis alımı 3 kadro için olacak. TH sınıfı 7. derece kadroya başvuru için İnşaat Mühendisliği mezunları başvurabilir.

Mühendis alımı 1 kadro için olacak. TH sınıfı 7. derece kadroya başvuru için Makine Mühendisliği mezunları başvurabilir.

Mühendis alımı 1 kadro için olacak. TH sınıfı 7. derece kadroya başvuru için Çevre Mühendisliği mezunları başvurabilir.

Tahsildar alımı 1 kadro için olacak. GİH sınıfı 7. derece kadroya başvuru için Maliye, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Bankacılık, Finans ve Bankacılık mezunları başvurabilir.

VHKİ alımı 1 kadro için olacak. GİH sınıfı 7. derece kadroya başvuru için Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler mezunları başvurabilir.

Alaplı Belediyesi personel alımı başvuru süreci

Alaplı Belediyesi kamu memur alımları için başvuru iş ve işlemleri 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurular Belediyeye şahsen, postayla ya da online olarak e-posta ile yapılabilecektir.

Alaplı Belediyesi kamu memur alımı başvuru kılavuzu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.