Dicle Üniversitesi ve TED’in kültür işbirliği

Dicle Üniversitesi ve TED’in kültür işbirliği
Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ile TED Diyarbakır Koleji arasında eğitim, bilim, sanat ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü yapıldı.

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ile TED Diyarbakır Koleji arasında eğitim, bilim, sanat ve kültürel alanları kapsayan işbirliği protokolü yapıldı. Protokol, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Karakoç ile TED Diyarbakır Koleji Genel Koordinatörü Ekrem Tunç arasında imzalandı.

İki eğitim kurumu arasında gerçekleşen protokol, TED Diyarbakır Kolejinde öğrenim gören öğrencilerin, Dicle Üniversitesi ile ortaklaşa uygun görülecek bilimsel çalışma, araştırma ve projelerine Dicle Üniversitesinin uygun göreceği yer ve zamanlarda ziyaret etmelerini ve bunlardan yararlanmalarını kapsıyor. Protokol kapsamında Dicle Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri TED Diyarbakır Koleji öğrencilerinin geleceğe dair hayalleri ve projelerine destek sunmayı hedefliyor. Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve TED Diyarbakır Koleji Genel Koordinatörü Ekrem TunçÇ tarafından imzalanan işbirliği protokolü karşılıklı yükümlülükleri kapsıyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.