Diken, DEM Partiden yeniden aday adayı

Diken, DEM Partiden yeniden aday adayı
Diyarbakır merkez Yenişehir ilçe Belediyesi eş başkanlarından Belgin Lâçin Diken, 31 Mart’taki yerel seçimler için eş başkanlık başvurusunu yaptı.

TİGRİS HABER- Diyarbakır merkez Yenişehir ilçe Belediyesi eş başkanlarından Belgin Lâçin Diken, 31 Mart’taki yerel seçimler için eş başkanlık başvurusunu yaptı. DEM partiden aday adaylık başvurusu yapan Diken, delegelerin Kararı doğrultusunda adaylaştığı takdirde, yarım kalan, planlanmış çalışmalarının tamamlanması için mesai harcayacağını söyledi.

Yayın koordinatörümüz Naci Sapan’ı ziyaret eden Belgin Diken,2019 seçimlerinde Başkanlık koltuğuna oturduktan kısa bir süre sonra görevden alındı, yerine kayyım atandı. Diken, görevden alındıktan sonra da Yenişehir ilçesini ve belediyeyi çok yakından takip ettiğini, neler yapıldığını çok iyi bildiğini söyledi. Belediyenin ve halkın mallarının çarçur edildiğini ifade eden Belgin Diken, “Kayyımlar büyük tahribat yarattı. Delegelerin tasvibi ile yeniden bu göreve layık görülürsem kaldığımız yerden kalan işleri yapmaya devam edeceğiz. Tahrip edilen alanları da yeniden düzenleyip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.(Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.