Dinç: Açıkta akan kanalizasyon tehlike saçıyor!

Dinç: Açıkta akan kanalizasyon tehlike saçıyor!
Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Karaçalı Mahallesi'nde HÜDA PAR Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, vatandaşlarla bir araya gelerek mahallede açıkta olan kanalizasyon sorununa dikkat çekti.

TİGRİS HABER - HÜDA PARDiyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç,Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Karaçalı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yıllardır açık bir şekilde akan kanalizasyon suyunun tehlike saçtığını belirten mahalle sakinleri,yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istedi.

hidapar-1.jpeg

Açıkta kalan kanalizasyon suyunun kötü kokuya neden olduğunu belirten Dinç, mahallenin yaşadığı kanalizasyon sorununa değinerek, yetkililerin bu tür sorunlara çözüm bulma sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini vurguladı.

“Çocukların sağlığını ciddi şekilde etkiliyor”

Kanalizasyonun çevresinde çocukların oyun oynadığını ifade eden Dinç,yetkililerin acil bir şekilde tehlike saçan bu kanalizasyona çözüm bulmaları gerektiğini belirtti;

hidapar-3.jpeg

“Sur ilçemize bağlı Karaçalı Mahallesi'nde arkamda görmüş olduğunuz kanalizasyon ne yazık ki mahallemizin içerisinden geçiyor. Bu kanalizasyon hem görüntü açısından hem de koku açısından çirkin bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca bu kanalizasyon burada tehlike saçıyor. Bu kanalizasyon mahalle halkının ve çocukların sağlığını ciddi şekilde etkiliyor.Bununla birlikte çocuklarımızın canları da tehlike altındadır. Kaç gün önce bir çocuk bu kanalizasyonun içine düşmüş çevredeki vatandaşlarımız çocuğu görüp hemen çıkarmışlar.

hidapar-2.jpeg

Çocuklar burada oyun oynuyorlar. Bu kanalizasyontehlikesine herhangi bir müdahale edilmiyor. Herhangi bir çalışma yapılmıyor. Acil bir şekilde yetkililer bu tehlike saçan kanalizasyonu ya buradan kaldırsın veyahut altyapıyı yapsınlar. HÜDA PAR belediyeciliğinde bu pislikler olmayacak. HÜDA PARbelediyeciliğinde mahallelerimiz huzur ve güzel bir şekilde olacaktır.” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.