DİSKİ, altyapı için yoğunlaştı

DİSKİ,  altyapı için yoğunlaştı
 Haber
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) tarafından hazırlanan projeyle Kayapınar ilçesine bağlı Sultan Sasa Bulvarındaki yeni yerleşim alanları ve 4’üncü oto sanayi sitesinde altyapı çalışmaları devam ediyor.

TİGRİS HABER- DİSKİ, kentte daha güçlü bir altyapı için proje geliştirmeye devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında Kayapınar ilçesine bağlı Sultan Sasa Bulvarında yeni yerleşim alanları ve 4 ‘üncü oto sanayi sitesinde kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarına başlandı.

Sultan Sasa Bulvarı üzerinde yeni yerleşim alanları ve 4’üncü oto sanayi sitesi için hazırlanan proje ile ihaleye çıkarıldı. Ancak gelen tekliflerin yaklaşık maliyetin çok üstünde olması nedeniyle DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, kamu yararı gözetilerek ihaleyi iptal etti. Kanal Daire Başkanlığı ekipleri ve Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığından sağlanan iş makineleri ile daha az maliyetle çalışma başlatıldı.

“Amacımız sorunsuz altyapı hizmeti vermek”

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları önümüzdeki günlerde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Tutşi, “Sayın Valimiz Ali İhsan Suyun talimatıyla memleketimizin ihtiyacı olan hizmetleri ivedilikle hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın altyapı hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde faydalanması için projelerimizi titizlikle yürütüyoruz. Amacımız Diyarbakır’da sorunsuz altyapı hizmetleri vermektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum