DİSKİ’de kış hazırlık çalışmaları

DİSKİ’de kış hazırlık çalışmaları
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışlarına tüm hızıyla devam ediyor

TİGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürlüğü, yaklaşan kış ayları öncesinde Diyarbakırlıların altyapı konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentteki bulvar, cadde ve sokaklarda bulunan muayene bacası, yağmursuyu ızgarası ve kanalizasyon hattı kanallarında temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. DİSKİ Genel Müdürlüğü, kış mevsimi öncesi çalışmalarını artırarak aşırı yağışlardan meydana gelebilecek olası tıkanıkların önüne geçecek.

DİSKİ Genel Müdürğü’nden yapılan açıklamada ”Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için tüm personel ve araçlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz” denildi.

Açıklamada temizlik çalışmalarının su baskınlarının önüne geçmek ve kötü kokuların yayılmasını engelleyen en önemli faktörlerden biri olduğu vurgulanarak; Özellikle Ofis bölgesi, Sanat sokağı ve Yaşar Kemal caddesi, Melik Ahmet caddesi, Dört Ayaklı Minare caddesi ve Gazi caddesi’ndeki esnafların daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılmış olup bu esnafların iş yerlerini açtıklarında işyeri içindeki katı atıklarını( bez, karton, plastik, cam, yemek atığı vb.) dışarıdaki yağmur suyu ızgaralarına bırakmamaları konusunda daha duyarlı olunmalarını istedi.(Diski Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.