DİSKİ’den DÜ hastanelerine yeni içme suyu hattı

DİSKİ’den DÜ hastanelerine yeni içme suyu hattı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi Hastanelerine 2 bin 50 metre uzunluğunda yeni içme suyu hattı döşeyecek.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara altyapı ve kaliteli içme suyu sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda projeler yürüten DİSKİ Genel Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi kampüs yerleşkesinde yer alan Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Kardiyoloji, Çocuk ve Onkoloji Hastanesi’ne yeni içme suyu hattı döşeyecek.

Dicle Üniversitesi kampüsünde hattın geçeceği yerlerde inceleme yapan DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, hastanelerin ihtiyacı olan temiz su bağlantılarının sağlanması için gerekli etüt çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Tutşi, şunları dile getirdi: “DİSKİ Genel Müdürlüğü olarak gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için proje üretmeye devam ediyoruz. Yeni yapacağımız çalışma kapsamında artan ihtiyaçlara cevap vermek için Dicle Üniversitesi Hastanelerine 2 bin 50 metre uzunluğunda içme suyu hattı döşeyeceğiz. Bu sayede hastanelerin temiz ve kaliteli içme suyunu güçlendirmiş olacağız. Projenin hayırlı olmasını diliyorum.” (Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.