DİSKİ’nin sayaç okuyucularına moral toplantısı

DİSKİ’nin sayaç okuyucularına moral toplantısı
 Haber
DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, hizmet kalitesini, çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak için personelle bir araya geldi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, vatandaşlara yönelik hizmet kalitesini artırmak amacıyla Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kent merkezinde ve ilçelerde görev yapan sayaç okuma personelleriyle bir araya geldi.

Personel buluşmasında konuşan Tutşi, saha personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Personele endeks okumada yaşanılan zorluklar, kaçak su kullanımı tespitleri ve çözümleri hakkında saha sorumluları tarafından bilgiler verildi.

Personelin yeni yılını kutladı

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, sayaç okuma personeline yönelik yaptığı konuşmada, “Yeni yılınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Abone İşleri Dairesi Başkanlığımız çok önemli bir birim. Su hizmeti sağlandığı sürece bu hizmetin vatandaşa yansıyan yüzü sizlersiniz. Vatandaşla olan temasımız sizlersiniz. Vatandaşlarımız sizleri görerek, sizlerle diyalog kurarak DİSKİ’nin yüzünü de görmüş oluyor. Bu yüzden sizlerin sahadaki performansı, vatandaşlarla olan diyalogunuz, hal ve tavırlarınız bizim için çok önemli. Cumartesi, Pazar, Bayram, tatil demeden görev sürdürüyoruz. Ne kadar bir kamu kurumu olsak da yapmış olduğumuz görev saat 8 ile 5 arasında sınırlı kalmıyor. Mesai kavramı gözetmeden tüm kurumumuz bu cihetle çalışıyor. Tekrardan emekleriniz için elinize sağlık. Allah razı olsun hepinizden” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.