Diyarbakır Adaletspor kupasına kavuştu

Diyarbakır Adaletspor kupasına kavuştu
Diyarbakır’da 2. Amatör ligden 1. Amatör lige çıkan Adaletspor bir yıl aradan sonra kupasına kavuştu.

Diyarbakır’da 2018 yılında kurulan ve 2019-2020 sezonunda 2. Amatör kümeden 1. Amatör lige yükselen Adaletspor Gençlik Futbol Kulübü şampiyonluk kupasına kavuştu.

Gösteri maçı yapıldı

Pandemi nedeniyle ertelen şampiyonluk kupası için dün tören düzenledi. Büyükşehir Belediyesi spor tesislerinde yapılan törene Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Abdullah Çiftçi, Adaletspor Kulüp Başkanı Metin Özkan, TFF İl temsilcisi Mehmet Altındağ ve kulüp oyuncuları katıldı.

dsc-0288.jpg

Spor tesisi için çalışmalar sürüyor

Başsavcı Ahmet Yavuz ile Mehmet Altındağ, gösteri maçı öncesi şampiyon takım oyuncularına kupalarını takdim etti. Kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Başsavcı Ahmet Yavuz, "Kısa zaman önce kurulan ve hemen bir üst lige çıkan Diyarbakır Adaletspor Gençlik Futbol Kulübümüzün bu başarısının devamını diliyorum. İnşallah sporcularımızın antrenman ve maçlarını yapacakları spor tesislerini de en kısa zamanda tamamlayacağız ve bu başarıların süreklilik arz etmesine katkı sunacağız" dedi.

Kupayı Düşmez vermişti

Kupa geçtiğimiz yıl Ekim ayında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Amatör Kulüpler Başkanı Ali Düşmez tarafından kulübün fahri Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a takdim edilmişti. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.