Diyarbakır AK Parti'de yeni yönetim belirlendi

Diyarbakır AK Parti'de yeni yönetim belirlendi
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın 49 kişilik asil, 25 kişilik yedek yönetim kurulu üyesi belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak.

TİGRİS HABER - (ÖZEL) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak’ın İl başkanlığına atanmasının ardından parti yönetimi kurulu üyeleri de belirlendi.

49 Asil, 25 yedek yönetim kurulu üyeleri bugün açıklandı. Yeni yönetim Kurulu üyeleri arasında görevden alınan AK Parti Bağlar eski İlçe Başkanı Ahmed Maruf Demir, yine Bağlar eski başkanı Erkan Gezer, Kadın Kolları Başkan V. Adalet Keskin, mevcut yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, “Listemizi oluştururken önceki yönetimimiz, daha önceki yönetimlerimiz ve ilk defa görev alacak kişilerden oluşan ilimizin her kesiminin kendinden bir şey bulacağı bir liste belirledik. Görevi devreden İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbim bu dava için taş taş üstüne koyan herkesten razı olsun. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Yenilenmiş ekibimizle birlikte bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğiz inşallah. Bizim davamızda geride kalma hiçbir zaman olmamıştır. Kuruluşundan günümüze tüm yöneticilerimizle istişare halindeyiz. Bizi güçlü kılan her zaman bu aile olma bilinci olmuştur. Eski yeni diye bir şey yoktur. Her zaman görev insanı bilinciyle hareket ederiz. Bize tevdi edilen bu görevi Allah’ın izniyle tüm teşkilatımızın da desteğiyle layıkıyla yerine getireceğiz inşallah. Yeniden oluşturduğumuz yönetimimizin özelde Diyarbakır’ımıza genelde teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin” dedi.

Yaklaşık 1 ay önce AK Parti Yönetim Kurulu üyeliği adaylığı için 280 kişi başvurmuştu. Başvurular için AK Parti Bölge ve İl koordinatörleri adaylarla mülakat yapmıştı.

liste-tigris.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.