Diyarbakır, AK Parti'deki 'yolsuzluk' iddiasını konuşuyor

Diyarbakır, AK Parti'deki 'yolsuzluk' iddiasını konuşuyor
Ak Parti Diyarbakır il teşkilatındaki ‘para’ krizi büyüyor. İl Başkanı Şerif Aydın hakkında partinin parasını kişisel ihtiyaçları için harcadığı iddiasında bulunan Bedirhan Akyol görevden alındı.

TİGRİS HABER - Genel merkeze çağrıda bulunan Akyol, bağımsız heyet istedi. Partiye zarar gelmemesi için sustuğunu belirten Akyol,“İleri giderse hesaplaşırız” dedi.

Diyarbakır, hafta sonu Ak Parti İl teşkilatında yaşanan bomba iddiayı konuşmaya devam ediyor. Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bedirhan Akyol, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’ın,  partinin ihtiyaçlarının karşılanması için genel merkez tarafından gönderilen 243 bin TL’yi kendi hesabına geçirerek kişisel harcamaları için kullandığını iddia etti. Akyol, konuyu belgeleriyle birlikte genel merkeze iletti.

Kent bu iddiaları konuşurken, Ak Parti il teşkilatı ‘Akyol’ gündemi ile toplanma kararı aldı. Muhammed Şerif Aydın Başkanlığında toplanan il yönetimi, ‘yolsuzluk’ iddialarını gündeme getiren Bedirhan Akyol’u görevden aldı.

Devlet ihalem olmadı, talebim de yok

‘Yolsuzluk var’ iddialarını gündeme getiren Bedirhan Akyol sessizliğini Tigris haber için bozdu. Ak Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap veren Akyol, “İl Başkanı suçluluk psikolojisi ile şahsıma yönelik iddialarda bulunmuştur. Hiçbir zaman ihale talebim olmadı. Bütün Diyarbakır bilir ki, bugüne kadar tek bir devlet ihalesi almadım ve başvuru bile yapmadım. Bugüne kadar partimin ilkeleri doğrultusunda hareket ettim. Yıllarım bu kente hizmet ile geçmiş. Partime yaptığım katkılar ortada. Ben dava adamıyım. Bugüne kadar susmamın tek bir nedeni var, oda partimin zarar görmemesi içindir. Susmamın tek nedeni budur. Ama ileri gidilirse hesaplaşırız. Benim tek bir talebim var, Ak Parti Genel merkezimiz bağımsız bir heyet göndersin ve iddiaları araştırsın. Bugüne kadar çıkarsız ve menfaatsiz bir şekilde partime hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum