Diyarbakır AK Parti’den 8 Mart mesajı

Diyarbakır AK Parti’den 8 Mart mesajı
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart dünya kadınlar günü nedeni ile bir basın toplantısı düzenleyerek açıklama yaptı.

TİGRİS HABER -  AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart dünya kadınlar günü nedeni ile bir basın toplantısı düzenleyerek açıklama yaptı. İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya,  “AK Parti olarak büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için çalışıyoruz. Kadın-erkek omuz omuza Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimize inancımız tamdır” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle parti binasında toplanan partililer adına açıklamayı kadın kolları başkanı Müzeyyen Kaya yaptı. Toplantıda, Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, MKYK üyesi Alaattin Parlak, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya şunları söyledi;

 "Bugün azimle, kararlılıkla, emeğiyle mücadele veren emekçi kadınların günü. 8 Mart vesilesiyle emekçi tüm kadınlara selam ediyorum. Alın terinin, emeğin hakkını her daim koruyan bir medeniyetin mensubu olarak, kadınların alın terlerine saygılarımı sunuyorum. Bizim aslında 8 Mart’ta vereceğimiz en büyük mesaj: Büyük Türkiye hedefimizi kadın erkek omuz omuza gerçekleştireceğimizdir. Bu hayalimizi, beşeri sermayenin önemli bir parçası olan, fabrika işçisinden ev kadınlarına, beyaz yakalıdan mavi yakalıya, kırdan kente kadar tüm kadınların emeğiyle gerçekleştireceğiz. AK Parti olarak büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için çalışıyoruz. Kadın-erkek omuz omuza Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimize inancımız tamdır. 8 Mart vesilesi ile tüm emekçi kadınları buradan saygıyla selamlıyorum" dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.