Diyarbakır, Amedspor için saat 20.00’ye kilitlendi

Diyarbakır, Amedspor için saat 20.00’ye kilitlendi
Tarsus İdmanyurdu deplasmanından 0-0 berabere dönerek tur için kapı aralayan Amedspor Play-off yolunda çok önemli bir başarıya imza attı. Bugün saat 20.00’da maçın rövanşı var. Amedspor, bu akşam taraftar desteği ile tur için mücadele edecek.

TİGRİS HABER - Bugün saat 20.00’da Arena stadında Tarsus İdmanyurdu ile ilk maçın rövanşı için sahaya çıkacak olan Amedspor’lu futbolcular, taraftar desteği ile bu maçı kazanmak arzusunda olduklarını belirttiler. İlk maçta 0-0 berabere kalarak büyük avantaj elde eden Amedspor’un bu maçtaki tek hedefi, taraftarının desteğiyle sahadan galip ayrılarak tur atlayan taraf olmak.

Biletler tükendi

Bu akşamki maç için biletlerin tükendiği öğrenildi. 33 bin kişilik stadyumun ‘Amed’ sesleriyle inleyeceğini söyleyen Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, taraftarlarının kendilerini hiç yalnız bırakmadığını, bu maçta da onların desteği ile tur atlayacaklarına inandıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, “ Bütün kent bu maça kilitlendi. Kent hazır biz de hazırız, ‘şimdi tur zamanı’ diyoruz. Bugün saat 22.00 itibariyle her şey çok daha güzel olacak” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.