Diyarbakır Barosu ve Tigris Haber’in acı günü!

Diyarbakır Barosu ve Tigris Haber’in acı günü!
Diyarbakır Barosu avukatlarından ve Tigris Haber yazarı avukat Armanç Arkaş, çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti. Arkaş’ın ani ölümü tüm sevenlerini yasa boğarken, olayın faili olduğu belirtilen A.D isimli kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir eğlence mekanında bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavga da 28 yaşındaki Armanç Arkaş isimli avukat hayatını kaybetti.

Olay, merkez Kayapınar ilçesi 75 metrelik yol üzerinde bulunan bir eğlence mekanında gece 02:30’da meydana geldi. İddiaya göre bilinmeyen bir sebeple mekanda iki grup arasında sözlü olarak tartışma başladı. Yaşanan sözlü tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kargaşada 28 yaşındaki Armanç Arkaş isimli avukat silahla yaralandı. Eğlence merkezindekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Genç avukat, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

37030945_205481433474844_1200036720318349312_n.jpg

Olayın ardından çok sayıda polis, eğlence merkezine sevk edildi. Bölgeye gelen polisler güvenlik şeridiyle mekanı kapattı. Ardından ise görgü tanıklarının bilgilerine başvuruldu. Polis güvenlik Kamerası kayıtlarını inceleyerek Olayı gerçekleştiren şahsı tespit ederek çalışma başlattı. Kısa süre sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekiplerince A.D.’ İsimli şahıs gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili olarak soruşturması sürüyor.

Öte yandan konuyla ilgili Tigris Haber'e konuşan Baro Başkanı Cihan Aydın, "Ne yazık ki olay doğru. Mesleğinde başaralı bir arkadaşımızı kaybettik" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.