Diyarbakır Belediyesi, Almanya’da yerel yönetimler etkinliğinde

Diyarbakır Belediyesi, Almanya’da yerel yönetimler etkinliğinde
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Alman Kentler Birliğinin 43. Genel Kurulu öncesinde Hannover Kongre Merkezi’nde SPD grubunun yerel yönetimler etkinliğine katıldı.

TİGRİS HABER - Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) grubu, Alman Kentler Birliğinin bugün yapılacak olan 43. Genel Kurulu öncesinde Hannover Kongre Merkezinde yerel yönetimler etkinliği düzenledi.

serrra-bucak-almanya-da-1.jpeg Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Siraç Çelik ve meclis üyeleri de Almanya Kentler Birliği toplantısına katılmak için Almanya’nın Hannover kentine gitti.

serrra-bucak-almanya-da-2.jpeg

SPD Fraksiyon sözcüsü Kerstin Kelebe-Politze, Braunschweig Belediye Başkanı Thorsten Kornblum ve SPD Hannover Parti Başkanı ve Aşağı Saksonya Eyaleti Başbakanı Olaf Lies’in konuştuğu toplantıda, yerel yönetimlerin demokrasi anlayışı ve şehir demokrasisinden söz edildi.

serrra-bucak-almanya-da-3.jpeg

Ayrıca konuşmacılar, Diyarbakır yerel yönetimler delegasyonuna da katılımlarından ötürü teşekkür etti. Toplantıda Aşağı Saksonya Eyaleti’nin başta Hannover şehri olmak üzere Diyarbakır ile yürütülecek işbirlikleri konuşuldu. (DBB Basın)

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.