‘Diyarbakır-Bismil otobüs seferleri düzenlensin’

‘Diyarbakır-Bismil otobüs seferleri düzenlensin’
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Bismil için sabah saatlerinde düzenlediği iki otobüs seferi de ilçede görev yapan memur ve öğretmenleri mağdur ediyor.

TİGRİS HABERDiyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sabah 06.00 ile 07.00 saatlerinde Bismil’e iki sefer düzenliyor.  Bir saat ara ile düzenlenen iki sefer de, Bismil’de görev yapan memur ve öğretmenleri sıkıntıya sokuyor. Sabah 06.00’daki otobüse binmeleri durumunda 07.00’da Bismil’de olduklarını belirten memurlar, “Mesaimiz 08.00’da başlıyor. 6’daki otobüse bindiğimizde çok erken ilçede oluyoruz, bir saat mesaiyi bekliyoruz. 07.00’daki sefer ise araç çok yolcu aldığı için yavaş hareket ediyor. Mesaiye geç kalıyoruz” dedi.

Defalarca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne başvurmalarına rağmen, olumlu yanıt alamadıklarını belirten memur ve öğretmenler, “Bütün uğraşlarımıza rağmen belediye bir çözüm getirmedi. Oysaki sorun çok basit bir şekilde çözülebilir. Sabah saat 06.00'daki sefer 06.30'a ve sabah 07.00'deki sefer de saat 06.50'ye alınırsa hiç bir sorun kalmaz. Ulaşımdakiler sanki değişmez kuralmış gibi saatleri değiştirmiyorlar” dedi.

06.00’da sefer çok erken olduğu için otobüsün boş gittiğini, 07.00’daki seferde ise araçların tıklım tıklım dolduğunu belirten memurlar, soruna çözüm istedi. (Haber: Muhammed Esen)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum