Diyarbakır Bismil’de Sokak ve kaldırım çalışması

Diyarbakır Bismil’de Sokak ve kaldırım çalışması
Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçede kilitli parke taşı onarım çalışmasına hız verildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış ayında oluşan olumsuz hava şartlarından kaynaklı bozulan veya deforme olan cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışması başlattı. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bakım ve onarım ekibi, mahallelerde tespit ettikleri cadde ve sokaklarda aralıksız bakım ve onarım çalışması yürütüyor.

kilitli-parke-3.jpeg

Çalışmalar kapsamında Ulutürk Mahallesinde bozulan veya deforme olan cadde ve sokaklarda kilitli parke taş onarım çalışması başlattı. İlçede yapılan bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirten Fen işleri Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını açıklandı.

kilitli-parke-1.jpeg

Bismil’de bakım ve onarım ekibi kuruldu

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan bakım ve onarım ekibi tarafından ilçedeki tüm mahallelerde aralıksız çalışma yürütüldüğünü belirten Fen İşleri Müdürlüğü, ekiplerinin cadde ve sokaklarda tespit ettikleri bozuk ve deforme olan cadde, sokak ve kaldırımları bakıma alarak onarım çalışması yaptıklarını açıkladı.

kilitli-parke-2.jpeg

Ayrıca halkın talep ve şikâyetleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fen İşleri Müdürlüğü, yapılan çalışmayla birlikte el değmemiş ve bakımsız hiçbir cadde ve sokak bırakmayacaklarını açıkladı. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.