Diyarbakır büyükşehir belediye spor 3 puan için İzmir'e gitti

Diyarbakır büyükşehir belediye spor 3 puan için İzmir'e gitti
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. haftanın son maçında 4 Kasım Pazartesi günü ligin iddialı takımlarından Altınordu ile deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu sabah İzmir’e hareket etti.

 Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, 3 puan almaları halinde bundan sonra ligin üst sıralarına doğru tırmanacaklarını söyledi. 
Sabah saatlerinde Diyarbakır’dan İzmir’e uçakla hareket eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kamp yaptığı otelde maç saatine odaklanırken, sakatlığından beri geride kalan 9’ü lig ve 1’i kupa olmak üzere 10 resmi maçta da forma giyemeyen Uğur Tülümen’in dışında eksik olmadığı belirtildi. Büyükşehir Belediyespor, Altınordu’yu yenerse 2 haftalık galibiyet özlemine son vermenin yanı sıra deplasmandaki ilk galibiyetine imza atacak. Yeşil-Kırmızılı takım, 4 deplasman maçında 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak sadece 2 puan toplayabildi.
Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Altınordu maçına büyük önem verdiklerini ifade ederek haftalardır arzuladıkları çıkışı bu maçta yakalamak istediklerini söyledi. Doğrul, ”Rakibimiz hem iyi futbol oynuyor hem de başarılı sonuçlar alarak zirveyi zorluyor. Teknik heyetimiz hafta boyunca rakibi analiz ederek ona göre oyun planı hazırladı. Bizim sorunumuz iyi futbolumuzu sonuca yansıtamamaktır. Bu maç inşallah bu açıdan farklı olacak. İyi kadromuz var ve şu ana kadar aldığımız sonuçlar oynadığımız futbolla ters orantılıdır. Bu maçı kazanırsak bizim için lig deyim yerindeyse yeniden başlayacak” diye konuştu.
İzmir DYO Alsancak Stadı’nda yarın saat 13.30’da başlayacak maçı Kütahya bölgesi hakemi Tolga Şinoforoğlu’nun yöneteceği belirtildi.

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.