Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işçi alıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işçi alıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi,  İŞKUR üzerinden 100 şoför alımı yapacak. Son başvuru 13 Mart.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart 2020 tarihli ilan ile 100 işçi alınacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda bu kişilerin şoför olarak alınacağı belirtildi.

Duyurunun yayımlanması ile başvurular alınmaya başlandı. Son başvuru tarihi ise 13 Mart 2020. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Başvurusu uygun görülen adaylar arasından kura çekilecek ve 200 aday belirlenecek. Bu adaylar Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamalı sınava alınacak. Sınavda başarılı olanlar sözlü sınava alınacak.

TC vatandaşı olan, Diyarbakır’da ikamet eden, 25 – 40 yaş aralığında olan, yaşlılık aylığı almayan, memur olmaya engel durumu olmayan adaylar başvuru yapabilecek. En az 5 yıldır E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekir. SRC ve Psikoteknik belgeleri olmalıdır. Adayların araç sürmeye engel sağlık sorunu olmamalı, vardiyalı çalışmaya uygun olmalıdır.

Başvuru esnasında SRC ve psikoteknik belgeleri, ehliyet fotokopisi, ikametgah ve fotoğraf sunulacaktır. Belgeler başvuru sırasında bizzat teslim edilecektir.

Alınan kişiler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait otobüsleri kullanacaktır. Haftada 45 saat vardiya usulüne göre çalışacaklardır. İşçiler daimi işçi olarak istihdam edilecek.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum