Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor:2 - Ofspor : 0

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor:2 - Ofspor : 0
DİYARBAKIR (İHA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 5 haftanın en başarılı takımı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ofspor’u 2-0 yenerek yoluna devam ederken, sezonun ilk 10 haftasındaki başarısız performansı unutturdu.

23 puanın 13’ünü son 5 haftada kazanan yeşil-kırmızılı takım, 5 maçta 6 gol atarken, kalesinde 1 gol gördü. Son 4 maçta hiç gol yemedi. Kendi sahasında en başarılı 3. takım unvanını da kazanan Büyükşehir Belediyespor’da suskun olan golcü futbolcu Mert Somay da son 5 maçta açıldı. 5 maçta 3 gol atan Mert, takımına önemli puanlar kazandırdı.
Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, gol yollarındaki sıkıntının çözülmesinden sonra iyi sonuçlar almaya başladıklarını belirterek, "Sezonun ilk 10 haftasında başarısız olmamızın nedeni hücumda sıkıntı yaşıyorduk. Teknik heyetin çalışmaları sayesinde bu sorun çözüldü. Böyle olunca başarılı sonuçlar almaya başladık. Ofspor maçında çok iyi futbol oynadık. 2 gol bulduk ancak çok sayıda pozisyonu da harcadık. Takımın oynadığı futbol tribünleri mest etti. Bizler de bundan memnun kaldık. Bu güzel tablodan dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutluyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.