Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da galibiyet sevinci
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, Kızılcahamamspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kızılcahamamspor maçının zor günleri aşmak için büyük önem taşıdığını vurgulayan Metin Kılavuz, “Kötü gidişe son vermek istiyorduk. Bu galibiyetle moral bulduk. Üzerimizdeki baskı ve stresi kaldırdık. Her maça final havasında çıkacağız. Hedefimizden bir kopuş oldu, tekrar buna yaklaşmak istiyoruz. Seri yakalamamız lazım. Bu galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederken, takıma 90 dakika boyunca destek veren taraftarlara da teşekkür ediyoruz. Yusuf için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kardeşini kaybetti ve acısı tazeydi ama maça çıkarak özveride bulundu. Bu davranışı takım için motivasyon kaynağı oldu. Galibiyeti ona armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

“YUSUF BİZİ DUYGULANDIRDI”
Yusuf’un acısına rağmen maça çıkmasının herkesi duygulandırdığını ifade eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Erhan Eren, “Yusuf’un acısını paylaşıyoruz. Böyle bir durumda bile takımı yalnız bırakmadı. Biz formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Bugüne kadar yenildiğimiz hiçbir takım bizden üstün değildi. Sadece sonuç bazında iyi şeyler yapamadık. Bizi en çok üzen oyun olarak üstün oynadığımız maçları kazanmammış olmamız. Kızılcahamamspor maçında yine goller kaçırdık, ama en azından sonuca gidebildik. Takım çok iyi mücadele etti. Kötü sonuç aldığımız zaman psikolojik olarak etkileniyoruz. Bu galibiyetle bunu aştık. Bundan sonra inşallah daha iyi olacak” diye konuştu.

“DAHA İYİ OYNAMAK ZORUNDAYIZ”
Teknik direktör Turhan Özyazanlar ise kazanmalarına rağmen temkinli yaklaşarak, iyi oynayamadıklarını ve daha iyi olmaları gerektiğinin altını çizerek, “Son ana kadar mücadele ederek galip gelmemiz bizim açımızdan olumlu bir durum. Fakat kazanamadığımız maçlarda bugünden daha iyi oynamıştık. Bu maçta mücadele ve kazanma arzusu açısından tatmin edici görüntüler ortaya koyduk, ama iyi oynadığımızı söyleyemem. Daha iyi olmak zorundayız. Gol yollarında daha etkili olmamız şart. Eksiklerimiz var. Galip gelemediğimiz için takım üzerinde gerginlik vardı. Gergin olunca istediklerinizi yapamazsınız. Arka arkaya galip gelirsek bunların üstesinden geliriz. Bu hafta Pazarspor’la oynayacağız. Liderle nasıl oynuyorsak diğerlerine karşı da öyle oynamak durumundayız. Bizim için sonuç önemlidir, rakiplerin ismi değil” ifadelerini kullandı.

 

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.