Diyarbakır Büyükşehir’de şok revizyon

Diyarbakır Büyükşehir’de şok revizyon
Diyarbakır’ın yeni Valisi ve kayyumu Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesinde revizyona gitti. Vali Su, 2 yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Ayhan Kardan’ı görevden aldı.

TİGRİS HABER- Valiler kararnamesiyle geçtiğimiz hafta Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ali İhsan Su, revizyona gitti. İlk revizyon Büyükşehir Belediyesinde yaşandı. Vali Su, eski Vali Münir Karaloğlu’nun Sakarya’dan getirdiği Ayhan Kardan’ı görevden aldı. Kardan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürütüyordu.

Yaklaşık iki yıldır Genel Sekreterlik görevini yürüten Kardan’ın yerine Sur Belediyesi Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin atandığı öğrenildi. Çiftçi'nin yerine ise Bağlar Kaymakamı Cengiz Ünsal geçici olarak görevlendirildi.

abdullah-ciftci.jpg

Vali ve Büyükşehir kayyumu Su’nun önümüzdeki günlerde diğer birimlerde de revizyona gideceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Valiler kararnamesi ile eski Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Münir Karaloğlu görevden alınmış, yerine Mersin Valisi Ali İhsan Su atanmıştı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum