Diyarbakır Büyükşehir’de spor daire başkanı görevden alındı

Diyarbakır Büyükşehir’de spor daire başkanı görevden alındı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan şantaj skandalının ardından Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen’in görevine son verildi. Kesen, Kocaeli’ndeki görevine geri döndü.

Ali Çekdar Korkma

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan şantaj skandalıyla ilgili soruşturma devam ederken, önemli bir gelişme yaşandı. Bir süredir izinde olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen’in görevine son verildi.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz ay Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Ercan Bircan iddiaya göre, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen’e şantaj yapması için belediye personeli Ramazan Ekmedi’ye para teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Bircan ve Ekmedi gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Kocaeli’ndeki görev yerine gitti

Olaydan sonra Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen izne ayrılmıştı. Önceki gün Kesen’in görevine son verildi. Kesen’in Kocaeli’ndeki görevine döndüğü öğrenildi. Kesen’in yerine önümüzdeki günlerde bir atama yapılması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum