Diyarbakır Büyükşehir’den Ergani’de sıcak çorba ikramı

Diyarbakır Büyükşehir’den Ergani’de sıcak çorba ikramı
Diyarbakır kent merkezinde üç farklı noktada kurduğu 'İkram Çeşmesi' ile hafta içi her gün bin 500 kişiye ücretsiz çorba ikram eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani Devlet Hastanesi önünde de vatandaşlara çorba ikram etmeye başladı.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kent merkezinde üç farklı noktada kurduğu 'İkram Çeşmesi'lerini artırıyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nden sonra Ergani Devlet Hastanesi önünde de sıcak çorba ikramını başlattı.

diyarbakir-buyuksehir’den-ergani’de-sicak-corba-ikrami--(2).jpg

Ergani Devlet Hastanesi mutfağında sabah erken saatlerde hazırlanan 500 kişilik sıcak çorba, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ‘İkram Çeşmesi’nden vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

diyarbakir-buyuksehir’den-ergani’de-sicak-corba-ikrami--(1).jpg

Uygulamadan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi ve Ergani Devlet Hastanesi yetkililerine teşekkür ettiler.

diyarbakir-buyuksehir’den-ergani’de-sicak-corba-ikrami--(3).jpg

Büyükşehir Belediyesi, kış ayları boyunca İkram Çeşmelerinden vatandaşlara sıcak çorba ikram etmeye devam edecek. (Haber Merkezi)

diyarbakir-buyuksehir’den-ergani’de-sicak-corba-ikrami--(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum