Diyarbakır Büyükşehir’den vatandaşlara çorba ikramı

Diyarbakır Büyükşehir’den vatandaşlara çorba ikramı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin üç farklı noktasına kurduğu 'İkram Çeşmesi' ile hafta içi her gün bin 500 kişiye ücretsiz çorba ikram ediliyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri önünde kurulan ‘İkram Çeşmesi’ ile hafta içi her gün bin 500 ücretsiz sıcak çorba veriliyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ayrıca cumartesi ve pazar günleri Eğil ilçesinde 750 kişiye ve pazar günleri sabah namazında Ulu Cami önünde 750 kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.

diyarbakir-buyuksehir’den-vatandaslara-corba-ikrami-(1).jpg

Sabah hastanelerde, sıcak çorba ikramının önemli bir hizmet olarak bulduklarını belirten vatandaşlar bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

diyarbakir-buyuksehir’den-vatandaslara-corba-ikrami-(3).jpg

Büyükşehir Belediyesi, kış ayları boyunca İkram Çeşmelerinden vatandaşlara sıcak çorba ikram etmeye devam edecek. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.