Diyarbakır Çermik'te kilitli parke taşı döşendi

Diyarbakır Çermik'te kilitli parke taşı döşendi
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kilitli parke taşı çalışmaları sürüyor.

TİGRİS HABER - Çermik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Dikyol ve Ceylan mahalleleri ile feribot yolunda başlatılan ve 19 bin metrekareyi kapsayan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

cermikte-kilitli-parke-tasi-doseme-calismasi-2.jpg

Kaymakam Adem Karataş, Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan çalışmaların yürütüldüğü alanlarda inceleme yaptı, yetkililerden bilgi aldı.

cermikte-kilitli-parke-tasi-doseme-calismasi-3.jpg

Belediye Başkanı Karamehmetoğlu, yaptığı açıklamada, ilçenin engebeli yapısına rağmen vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak her çalışmayı yakından takip ettiklerini belirtti.

cermikte-kilitli-parke-tasi-doseme-calismasi.jpg

Feribot yolunda yapılan çalışmaya değinen Karamehmetoğlu, "Feribot yolu bağlantısı hem tarımsal faaliyetler hem de mahalleler arası geçiş için büyük önem taşıyor." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum