Diyarbakır Çınar'daki kütüphaneye kitap desteği

Diyarbakır Çınar'daki kütüphaneye kitap desteği
Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar ortaokulu Şehit Süleyman İyikul kütüphanesine gerekli olan sandalye ve kitap desteğinde bulunuldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Beşpınar ortaokulu Şehit Süleyman İyikul kütüphanesine Diyarbakır 8. Jet ana üst komutanlığındaki görevli Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri kütüphane için gerekli olan sandalye ve kitap yardımında bulundular.  Yazar Devran Sinanoğlu, İş insanı Remzi Ava, Eczacı Erdal Akildiz ve Şahabettin Çelik kütüphaneye destekte bulundular. Yazar Sinanoğlu: "Okuyan insan duygularını ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilir, meramını anlatırken zorlanmaz. Okumayan insan ise kendini ifade etmekte göçük çeker ve şiddette başvurur. Okumak bir yerde kendini keşfetmektir, kendini tanımaktır, kendini anlatmaktır. Kitap ihtiyaçı olan okullarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

“Okullarımıza yardımlarımız devam edecek”

İş  insanı Remzi Ava: "En büyük yatırım geleceğimiz olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Biz bugün elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Okullarımıza yardımlarımız devam edecek" dedi. Eczacı Erdal Akildiz ise: “Çocuklarımıza küçükken okumayı aşılamalıyız, ağaç yaş iken eğilir. Şimdiden okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri için onlara kitap hediye ettik" şeklinde konuştu. Şahabettin Çelik ise "çocuklar yarının toplum emelidirler. Temeli sağlamlaştırmak için okumalı ve okutmalıyız" ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.