Diyarbakır DEVA’da şok istifa

Diyarbakır DEVA’da şok istifa
DEVA Partisi Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Mehmet Oruç, İlçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

TİGRİS HABER - DEVA Partisi Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanı Avukat Mehmet Oruç, iş yoğunluğu ve ailevi nedenlerden dolayı İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Oruç, yaptığı yazılı açıklamada, gelinen noktada Aile şirketlerinin bünyesindeki yoğun ticari faaliyetlerinden ötürü ve ailesine daha fazla vakit ayırabilme adına Kayapınar ilçe Başkanlığı görevinden bugün itibariyle ayrılma karara verdiğini belirterek, “Geride kalan çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.  Son olarak şahsıma güvenerek bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a, birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Genel Merkez yöneticilerimize, Teşkilat büyüğümüz İkram Dinçer’e, Genel Başkan Baş Danışmamız Ali İhsan Merdanoğlu’na, GMYK üyemiz Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem’e, canla başla mücadelede eden tüm ilçe ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı. 

Babacan katılmıştı

Bu arada geçtiğimiz Nisan ayında Diyarbakır’a gelen DEVA Partisi lideri Ali Babacan Bağlar İlçesi 1. Olağan Kongresine katılmış kongre sonrası Kayapınar İlçe teşkilatının açılışına katılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum