Diyarbakır Dicle'de 'Aşı ol, indirimi yakala' uygulaması

Diyarbakır Dicle'de 'Aşı ol, indirimi yakala' uygulaması
Diyarbakır Dicle’de artan koronavirüs vakalarına karşın, ilçedeki vatandaşların aşı olmalarını teşvik etmek için 'Aşı ol, indirimi yakala' uygulaması hayata geçirildi.

TİGRİS HABER - Kurum amirleri ve birçok sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile değerlendirme toplantısı yapan Dicle Kaymakamı Kadir Yurdagül, koronavirüse karşı aşı yapacak olan vatandaşların belirlenen esnaftan indirimli alışveriş yapabilmelerine vesile oldu. İlçede başlatılan 'Aşı ol indirimi yakala' kampanyası kapsamında belirlenen esnafın rızası da alındı. Koronavirüs vakalarının önüne geçilmesi hedeflenen ve vatandaşları aşı olmaya teşvik etmeyi amaçlayan uygulama sayesinde aşı olan vatandaşlar, ilçede belirlenen esnafta yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimli alışveriş yapma imkanı bulabilecek.

Dicle ilçesinde ayrıca zaman zaman hoparlörlerden koronavirüse karşı vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması hususunda uyarı yapılıyor. Yapılan duyuruda Dicle’de artan korona virüs vakalarına karşı maske, mesafe, hijyen uyarısında bulunuluyor. Duyuruda vatandaşların sağlıkları için maske takmalarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulanırken, koronavirüse karşı aşı olunması gerektiği de belirtildi. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.