Diyarbakır Eğil Belediye Başkanı öğrencilerle buluştu

Diyarbakır Eğil Belediye Başkanı öğrencilerle buluştu
Diyarbakır Eğil İlçesi Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Dicle Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

TİGRİS HABER - Dicle Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu tarafından düzenlenen ve üniversiteye hazırlık çağında olan lise öğrencilerinin yer aldığı motivasyon konferansı etkinliğine katılan Başkan Seydaoğlu, 11. ve 12. sınıfta eğitimlerini sürdüren gençlerle bir araya geldi.

whatsapp-image-2025-05-15-at-17-05-28.jpegGençlerin sınav sürecine daha bilinçli ve güçlü bir şekilde hazırlanmalarına katkı sunan etkinlik, yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlik sonunda yapılan çekilişle 10 öğrenciye kitap ve kupa hediyeleri verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.