Diyarbakır esnafı normalleşme sürecini bekliyor

Diyarbakır esnafı normalleşme sürecini bekliyor
Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, 1 Mart tarihinde başlayacak olan normalleşme sürecine ilişkin, “Diyarbakır esnafı yeni sürece hazırdır” açıklaması yaptı.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile 1 Mart tarihinde kademeli normalleşmeye geçileceğini dile getirmişti. Kademeli normalleşmeye geçecek kentlerden biri de Diyarbakır. Kentteki esnaf, dört gözle 1 Mart tarihindeki normalleşme sürecini bekliyor.

Topyekûn mücadele kararı aldık

Normalleşme süreci öncesi yazılı bir açıklama yapan Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, “Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 tedbirleri nedeniyle başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere bir çok sektör olumsuz etkilenmiştir. Alınan tedbirler kapsamında hizmet sektöründe tamamen ve/veya kısmen kapatılan alanlar 1 Mart 2021 tarihi itibariyle kademeli olarak açılacaktır. Bizler Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak “Normalleşme Süreci Adımları” kapsamında risk seviyesini en alt seviyeye indirmek için topyekûn bir mücadele kararı aldık.

alican-ebedniogu-tigris-001.jpg

Esnafımız normalleşme sürecine hazır

Bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek hep birlikte mücadele ederek sürecin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. Biz meslek odaları olarak üyelerimizle birlikte temizlik, maske ve mesafe kurallarına daha fazla riayet edip kentimiz  ve ülkemiz için bu illetten kurtularak normalleşmeye dönmek için mücadeleye ilk günkü gibi enerjimiz ve inancımızla başlıyoruz. Diyarbakır esnafı yeni sürece hazırdır.  Bu bağlamda esnaf ve sanatkarlarımızın 1 Martta kademeli olarak normalleşmeyle ilgili her türlü tedbiri aldığını kamuoyuna bildiririz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.