Diyarbakır için ekonomi zirvesi

Diyarbakır için ekonomi zirvesi
Diyarbakır’da milletvekilleri, vali, belediye başkanları ve iş dünyasının katılımı ile “Ekonomi Ve Ticaret” zirvesi yapıldı.

Diyarbakır’da milletvekilleri, vali, belediye başkanları ve iş dünyasının katılımı ile “Ekonomi Ve Ticaret” zirvesi yapıldı. Toplantıda kentin ekonomik alanda yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri ve alınacak tedbirler tartışıldı.

diyarakir-icin-ekonomi-zirvesi-(2).jpg

Kent bileşenleri bir araya geldi

Diyarbakır’da son dönemlerde yaşanan ve günlük yaşamı etkilemeye başlayan ekonomik sıkıntılar, kent yöneticileri ve kent bileşenlerinin katıldığı toplantıda ele alındı. Esti Tarım Bakanı Mehdi Eker, AK Parti milletvekilleri, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla,iş dünyası ve kurum yöneticilerinin katıldığı toplantıda kentin ekonomik alanda yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri ve alınacak tedbirler tartışıldı.

AK Parti Milletvekili ve Eski Gıda, Tarım, Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, sosyal medya hesabında toplantıya atıfta bulunarak,”Diyarbakır'ımızın kalkınması, ekonomi ve ticarette önemli bir seviyeye gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz “ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.