Diyarbakır, iş dünyasının temsilcilerini ağırladı

Diyarbakır, iş dünyasının temsilcilerini ağırladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, deprem bölgesindeki çalışmalar kapsamında, beraberindeki sivil toplum kuruluşları ve oda/borsa başkanları ile birlikte Diyarbakır’ı ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da ilk olarak Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, diyarbakır’da bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki TESK Başkanı Bendevi Palandöken, HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, Kamusen Başkanı Önder Kahveci, TÜRK -İŞ Başkanı Ergün Atalay, KGF Başkanı Erdoğan Özegen,Eski Tarım ve Köy işleri Bakanı Kutbettin Arzu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Oda ve Borsa Başkanları, daha sonra Diyarbakır Ticaret Borsası ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

is-dunyasi-ghisarcikli-1.jpeg

Diyarbakır Ticaret Borsası ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile yapılan toplantıda konuşan DTB Başkanı Engin Yeşil ile DTSO Başkanı Mehmet Kaya,Diyarbakır’a yapılan ziyaretten dolayı TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Sivil toplum örgütleri, Oda/Borsa Başkanlarımız ile birlikte Afet bölgelerine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ise, Diyarbakır halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, günün birlik olma günü olduğunu ve yaşanan felaketin üstesinden hep birlikte gelineceğini söyledi.

is-dunyasi-ghisarcikli-2.jpeg

Yapılan konuşmaların ardından, Hisarcıklıoğlu ve Beraberindeki heyet Oda/Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden yapılan Çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alarak yereldeki önerileri dinledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Beraberindeki heyet daha sonra Şanlıurfa ve Kilis bölgelerini ziyaret etmek üzere kentten ayrıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.